Design from ibu

Design from ibu

My liltle man...

This month, my lovely ”man” already 5 years old… Alhamdulillah… Syukur ke hadrat ALLAH SWT di atas pemberiannya… and thank you for everybody who help me and be with me to grow him well till today. Especially Qosimah, mak, bapak, ati, along, Amirul Amran , lang man, Norejah, mak uteh, Nabilah Biela Syabiel, pak halim, Shafina Fizrai Azlan, Syaril Nizar, F Farid A Azlan, cik miah, tok timah, Shahrizan Shah, Lily Suryani, hani, kimi, Ida Syahida, Noni Pakcham and evribodi out there who love him and treat him so nice. Not just till today but tomorrow and after tomorrow…Pray to ALLAH SWT to give him guide to live in the right path and a comfortable life till JANNAH. Me..”ibu”… always pray for your best living in this world and hereafter (akhirat). Hope u can be as ur given name. In Sya ALLAH… Amin.

Oh! also wanted to say a great thanks to colleague and boses for ur help and understanding with the difficulties i’m facing… and!
all the teachers and helpers at Tadika Gemilang Intelek for A, B, C & 1, 2, 3…kafa…Thanks a lot guys….

Cerita Kek Harijadi…
Oleh kerana selalu teruja tengok lori2 besar…especially tanker n kargo, ibu deside nk buat kek lori this year… pikir2 balik, takut tak jadi…pasai ibu pun baru bertaktih nak buat kek topping ni…so, order saja laaa… konon nk order fondant kek, baru cantik… tanya harga!!! alamak! tak pa lah, butter cream pun ok lah! ngee…

Advertisements