brkfast
Sarapan di Balik Pulau… JOM!!!

Kadang2 bila tringin nak breakfast kat luar tapi tak tau kat mana nak tuju…
Apik tu… yang dia tau…roti canai, roti bakar, roti canai, roti bakar…
Kalu last year masa ke Tadika Gemilang Intelek tu…nuh! sarapan roti canai sampai Sg.Pinang nu…
Apik…Apik…
La ni.. pilihan dia…
Roti canai madi (MPPP), roti canai Haq, roti bakar nah JJ (MPPP)…

Kira ok la jugak,
kalu pi Haq, dia makan roti canai… ibu boleh makan tosei…
Kalu ke Nah JJ… ibu leh makan tempek,
Kalu ke Madi… ibu leh nasik lemak Cik Sal… or bnyk lagi pilihan di Kompleks MPPP tu…

Agaknya ada lagi kedai2 yang i belum tau… tak pa lepas ni kalu ada nama2 kdai baru… i update kat sini…

Advertisements