Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh!

Sejak2 ada lenovo comey ni… cerita 28 tahun dulu terungkit kembali…
Haa! ha aa… wassup punya angkara la nie…hi..hi…
Kunun beli lenovo ni sebab apik, eh! betul la tu…tapikan! sambil nyelam, minum air la i…

Meriah sungguh!! 24 hours on chat! kata (1 of Seri88 member)BUSTAMAM, dah macam radio dah ha..”Radio Seri 88” ngee… Jangan ada yang salah faham… ada yang keje shift malam, break time, chat la…
Setiap pagi, ada yang berdoa, dan yang mengaminkan. Alhamdulillah…
Seronok bicara tanpa sempadan walaupun di dalamNYA berbeza status, ekonomi dan kerjaya.

Watch me & my schoolmate photos…


Love u guys…

ada lagi gambar… nanti i tambah lagi k!

Cerita masing2 berbeza…
Ramai jugak yang di rantauan…
Baru2 ni cuti sekolah.. ada gak yang balik kampung, tapi tak banyak yang bergambar.. tak sempat agaknya…

To Be Continue…

Advertisements